Ulje kokosa

From 420.00 rsd

Latinski naziv: Cocos nucifera

Zemlja porekla: Mijanmar

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznaka:

Opis

Ovo je pravi hit među uljima. Dobija se od mesnatog dela ploda kokosa hladnim postupkom. Na temperaturi nižoj od 25 stepeni poprima čvrst oblik.

Neizbežan je sastojak kozmetičkih preparata za negu kose i kože. Masne kiseline koje sadrži kokosovo ulje, posebno laurinska kiselina, daju potrebnu vlažnost suvoj koži i kosi.

Može da se koristi  kao maska za kosu ili piling, ili za nežnu masažu, kada se očvrslo ulje lagano rastapa na koži.

Dodatne informacije

Pakovanje

50ml, 100ml