Uzmite najbolje iz prirode!

Tu smo da svima približimo jedinstveni dar prirode, čista etarska ulja, najvišeg kvaliteta, koja će doprineti svakodnevnoj harmonizaciji i balansu tela, uma i duše.

Ljubav prema prirodi

Naša filozofija se zasniva na razumevanju holističke perspektive zdravlja i lepote.

Izuzetno smo zahvalni i ponosni na činjenicu da koristimo svoje iskustvo i stručno znanje već 30 godina u oblasti proizvodnje, prerade i trgovine lekovitim biljem i etarskim uljima. Tokom tri decenije postojanja ostali smo verni ideji da nudimo etarska ulja samo najboljeg kvaliteta, kao izvor nadahnuća drugima, deleći našu ljubav prema prirodi.

HerbaOils nastoji da prati sve svetske trendove u oblasti aromaterapije, spa i wellness-a, u saradnji sa najuspešnijim stranim proizvođačima. Pečat našeg uspeha je u raznovrsnim i 100% prirodnim proizvodima od bilja najvišeg kvaliteta, sa svim respektima očuvanja prirode.

Uživajte u otkrivanju mirisnih čarolija

Ponuda obuhvata preko pedeset vrsta prirodnih i 100 % čistih etarskih ulja iz celog sveta, koja mogu biti idealan sastojak ulja za masažu, mirisnim kupkama, saunama, za inhalaciju ili kao dodatak kozmetici.

Naš cilj je da brend HerbaOils postane vaš siguran izbor etarskih ulja za arometariju, spa i wellness, bilo da se aromaterapijom bavite profesionalno ili individualno uživate u blagodetima prirodnih mirisa. Kako je za primenu etarskih ulja neophodno bazno ulje, naš asortiman je obogaćen velikim izborom viskokvalitetnih prirodnih biljnih masnih ulja.

HerbaOils progres

30 GODINA
Koristimo svoje iskustvo i stručno znanje već tri decenije u oblasti proizvodnje, prerade i trgovine lekovitim biljem i etarskim uljima.
50 VRSTA
Naša ponuda obuhvata preko pedeset vrsta biljnih esencija koje su idealan sastojak ulja za masažu, a primenjuju se i u aromaterapiji, mirisnim kupkama, saunama, za inhalaciju ili kao dodatak kozmetici.
20 ZEMALJA
Biljke koje čine esenciju naših proizvoda vode poreklo iz više od dvadeset zemalja sveta.