Kako sve možete koristiti etarska ulja

Za kožu tela i lica

Iskombinujte moćna etarska ulja sa nekim od naših visokokvalitetnih baznih biljnih ulja kako biste dobili njihov pun potencijal pri upotrebi na koži, blagim utrljavanjem ili prilikom masaže.

Možete osmisliti i svoju kombinaciju etarskih ulja i napraviti kreativni personalizovani miks. Takođe, kombinovanjem etarskih i baznih ulja možete praviti home made recepte za maske za lice, losione za telo ili kreme.

Jačanje imuniteta

Ojačajte imunitet sa etarskim uljima. ​Zahvaljujući snazi bilja koja se u njima nalaze, etarska ulja mogu pomoći u otklanjanju svakodnevnih tegoba i poboljšanju opšteg stanja organizma.

Mirsna kupka

Priuštite sebi divnu mirisnu kupku koja će prijati vašoj koži i čulima. Preporučujemo da pre stavljanja u vodu etarska ulja pomešate sa gelom za tuširanje ili ukombinujete sa morskom solju, kao piling (pogledajte naše predloge ovde). U zavisnosti od raspoloženja odaberite egzotik, relax ili fresh liniju. Ugodite sebi i svojim čulima

Aromatizacija sobe

Odgovarajući miris u prostoriji, može vam odmah popraviti raspoloženje. Kada dekorišete prostor vašim izborom boja i stilom, prijatan miris etarskog ulja učiniće da se u njemu osećate još prijatnije. Napravite sopstveni izbor etarskih ulja za aroma lampu ili difuzer za osećaj potpune sreće i udobnosti u vašem ambijentu.

Direktna aplikacija

Etarsko ulje prave lavande ( lat. Lavandula agnustifolia) koje se može nerazredjeno naneti na mala područja na koži, potražite u našoj ponudi. Etarsko ulje mente i čajevca se takodje mogu naneti nerazredjena na kožu. Svakako imajte u vidu preporučenu malu dozu u vidu dve do tri kapi.​